Meditorium / Aula

In ons stijlvol ingericht Meditorium kunnen er alle soorten afscheidsplechtigheden worden gehouden ongeacht binnen welke geloofsovertuiging deze plaatsvinden. Een sobere of meer uitgebreide viering, voorgegaan door een moderator van ons uitvaartcentrum, een spreekmeester, een familielid, een goede vriend, een moreel consulent…

Ons Meditorium is voorzien van audio en visuele apparatuur, handig om de dienst persoonlijk in te vullen. Het staat iedereen natuurlijk vrij hier al dan niet gebruik van te maken.

Het verloop en de vorm van de dienst wordt steeds samen met de familie voorbereid. Ook wanneer men kiest om een niet katholieke dienst te houden is het evenwel mogelijk om toch te verwijzen naar de eigen geloofsovertuiging, zonder gebruik te maken van liturgische teksten. In alle andere vormen zal de viering neutraal worden opgebouwd.

Het meditorium/aula is een gepaste ruimte om een “persoonlijk afscheid” te nemen in een familiale sfeer met een intiem karakter.

Er is eigen parking en in de nabijheid van het Meditorium zijn er verschillende parkeermogelijkheden in aanpalende straten en op dichtbijgelegen pleinen en dit op amper 5 minuten wandelafstand.