Condoleanceregister

« terug
Op 21/04/2022 nemen wij afscheid van:

Annie Claeys

Echtgenote van De heer Georges De Maertelaere ( +2015) - Geboren te Ertvelde op 25 januari 1943 en overleden te Gent op 14 april 2022. - Gelegenheid tot begroeting in het funerarium van Smet Uitvaart, Tieltsesteenweg 26 te Eeklo. Op zaterdag van 15.00 tot 17.00 en op dinsdag van 15.00 toto 18.30 uur. - De afscheidsplechtigheid rondom de asurne, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in Meditorium Lemée, Tieltsesteenweg 28 te Eeklo op DONDERDAG 21 APRIL 2022 om 11 UUR. - Nadien volgt de bijzetting in de urnenkelder op de befgraafplaats “Engelenhof te ERTVELDE.

Condoleances

Naam: Patrick Huyghe
Oprechte deelneming en sterkte vanwege Patrick Huyghe ( Gemeenteraadslid Evergem, lid RvB Zorgbedrijf Meetjesland ) .
Naam: Isabelle Claeys
Oprecht medeleven. Knuffel van Kristof, Isabelle, Thomas, Senne.
Naam: Johan De Dijn
Onze oprechte deelneming bij het veel te vroege heengaan van jullie geliefde mama en onze zeer gewaardeerde vriendin Annie.
Veel strekte in deze moeilijke tijden.
Hilde & Johan en familie
Naam: Micheline en Patrick Ryckaert-Heye
Danny en Martine, je broer en zussen, wij willen langs deze weg ons medeleven betuigen bij het overlijden van jullie mama Annie!
Veel sterkte en goede moed !

Patrick en Micheline, Rieme
Naam: Claire & Michel
Bij deze betuigen wij onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie mamma....zowel jullie papa en mama blijven een heel speciale plaats in mijn hart...goede vrienden geweest en zullen deze nooit vergeten...veel moed en sterkte aan familie
Naam: Geert en Kathleen Ghekiere - Vandaele
Danny en Martine, Ja, achter iedere sterke man staat een sterke vrouw, dit was zeker zo bij Annie. Jullie hebben samen een mooie zaak opgebouwd, vele vele uren gepresteerd. Wij hebben elkaar leren kennen via de paarden en pony's. Annie, ook hier heb je Georges altijd gesteund. Zo mooi hoe jij ook de fokkerij mee beleefde. Samen zijn we naar Duitsland, Frankrijk, Nederland,... geweest, verlengde weekends. Zo leer je iemand wel beter kennen. We blijven dus best over met de vele mooie herinneringen. We vergeten jullie niet. Veel moed en veel sterkte.
Geert en Kathleen Ghekiere-Vandaele
Naam: Rudy Bogaert
Afscheid nemen doet pijn, maar koester vooral de mooie momenten die jullie samen mochten beleven met jullie dierbare moeder/grootmoeder….
Veel sterkte in deze droevige dagen.
Mijn innige deelneming,
Rudy Bogaert.
Naam: De Fruyt Marquita
De dood laat een pijn achter die niemand kan Helen
De liefde laat een herinnering achter die niemand kan stelen
Sterkte Kurt en Marquita
Naam: Marleen Van de Wiele
Lieve Annie, jou gezelschap was altijd zo aangenaam. Hoeveel uren heb jij geduldig gewacht en aandachtig gekeken toen wij samen met jou Georges de pony's keurden. De reizen naar ponykeuringen die we samen maakten waren altijd zo leuk met jullie beiden. Jij was de stille steun van Georges. Nu ben je terug bij hem. Jullie zullen altijd in onze herinneringen en in ons hart verblijven. Wij kunnen helaas niet op jou uitvaart aanwezig zijn omdat wij in het buitenland vertoeven. Maar mijn gedachten zullen bij jou kinderen en familie zijn. Heel veel sterkte. Marleen Van de Wiele en Luc De Wit
Naam: Philippe Vereecke
Onze oprechte deelname bij het verlies van jullie mama en oma. Heel veel sterkte.
Philippe en Carla Vereecke Borgonjon
Naam: Ghislain en Joëlle Lybaert-Verdegem
Onze oprechte deelneming
Naam: Fam. Van De Maele - De Dyn
Wat een ongelooflijke sterke persoon was jullie mama/oma, een dame voor wie we immens veel respect hebben. Na een lange strijd is ze nu terug bij haar “Georgeke”.
Onze innige deelneming bij dit verlies, hopelijk kunnen de mooie herinneringen troost bieden in deze moeilijke tijden.
Lander, Jens en Sylvie
Naam: Jan en Catherine Van Haverbeke
Beste familie, met droefheid vernemen we het overlijden van Annie. Ik heb haar leren kennen als lieve echtgenote van Georges, met wie ik samen de ponykeuringen deed. Ik ben meerdere zeer hartelijk ontvangen geweest bij hen thuis voor een hartelijk gesprek en om eens naar de paarden te kijken. Annie was minstens zo geboeid als Georges. We bewaren de allerbeste herinneringen aan beiden. We wensen de familie goed moed toe in deze moeilijke momenten. Catherine en Jan.
Naam: Jean en Josee Meurrens
Beste familie met deze willen wij ons medeleven betuigen met het verlies van jullie moeder.
Maar weet dat jullie beide ouders altijd in onze gedachten zullen blijven als beste vrienden.
Naam: Linda Baele - Roegiers Dirk
Onze oprechte deelneming en heel veel sterkte gewenst voor de ganse familie.
Roegiers Dirk
Baele Linda en familie

Plaats uw condoleance: