Onze diensten

Als uitvaartverzorgers is het onze taak om families correct en met een warm hart te begeleiden, goed te adviseren. Onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor en bij de uitvaartdienst, onze nazorg, het is voor ons ondenkbaar dit anders te benaderen. Alle wensen van de familie worden gerespecteerd. Binnen deze gedachte en de vele mogelijkheden waarop een uitvaart kan voorbereid worden zal er dan ook in overleg met de nabestaanden worden getracht dit binnen het verlangen van de familie of de vooroverledene zijn wens zo voor te bereiden. Onze eigentijdse aanpak sluit bovendien aan bij iedere individuele situatie, met aandacht voor elk zijn leefwijze, cultuur of religieuze achtergrond.

Smet Uitvaart verzorgt begrafenissen en crematies in Kerk of Aula waarbij de overledene en een goede herinnering van het afscheid centraal blijven staan.

Smet Uitvaart staat voor complete uitvaartzorg met als uitgangspunt:

“ Je eigen leven, je eigen afscheid “

Een uitvaartdienst is en blijft uiterst persoonlijk, het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat men als nabestaande een actieve rol kan betekenen in de voorbereiding hiervan.

Ook nadien kan de familie steeds bij ons terecht, met een vraag, zo maar voor een babbel, ook dan zijn wij nog graag een steun en toeverlaat.

 

Smet Uitvaart FSMA 110203 is tevens makelaar voor Corona Uitvaartverzekeringen, wij lichten graag en zonder verplichtingen de producten van Corona toe. U kan zelf uw maandelijkse premie, volgens het door u gekozen kapitaal berekenen. Gebruik daarvoor de bestemde knop " Bereken online uw premie "